Custom BBcodes for phpBB3

Discuss anything here, but obey the rules!

Moderators: Tech Team, Support Staff

Matt Ryan
Joined: June 25th, 2009, 3:20 am

August 20th, 2009, 10:51 pm

comandercool123 wrote:Hm, odd. I'll contact ~Forum Nut~ about this for you. Can I see where and how you posted this please?
Where:
http://portvwforum.freeforums.org/post584.html#p584

How:
I just copied and pasted the code you posted. ACP > Posting > BB Codes > add a new bb code

I have put the map url at the bottom of the post so that my members can see the map that way.

Regards,

Matt.
Last edited by Matt Ryan on August 20th, 2009, 10:56 pm, edited 1 time in total.
Reply

comandercool123
Valued Contributor
Joined: January 26th, 2009, 3:49 pm

August 20th, 2009, 10:56 pm

Could you please post the what you used in the post in code tags so me or ~FN~ can see what you did wrong.
Former Support Staff

Image
Reply

Matt Ryan
Joined: June 25th, 2009, 3:20 am

August 20th, 2009, 11:01 pm

comandercool123 wrote:Could you please post the what you used in the post in code tags so me or ~FN~ can see what you did wrong.
As posted in code tags:

[gmap=14]-31.427491,152.911556[/gmap]

Original google maps link:

http://maps.google.com.au/maps?f=q&sour ... 55189&z=14


Regards,

Matt.
Reply

comandercool123
Valued Contributor
Joined: January 26th, 2009, 3:49 pm

August 20th, 2009, 11:07 pm

Try this to see if it works.

[gmap=14]-25.335448,135.745076[/gmap]

EDIT: That does not work. I am going to try ~FN~ on this one.
Last edited by comandercool123 on August 20th, 2009, 11:14 pm, edited 1 time in total.
Former Support Staff

Image
Reply

Matt Ryan
Joined: June 25th, 2009, 3:20 am

August 20th, 2009, 11:13 pm

comandercool123 wrote:Try this to see if it works.

[gmap=14]-25.335448,135.745076[/gmap]

Nope, didn't work. I wonder if it's something to do with the fact I'm using the Australian version of google maps? http://maps.google.com.au/maps

I'll try posting the U.S. co-ordinates you used in your post.

Regards,

Matt.
Reply

comandercool123
Valued Contributor
Joined: January 26th, 2009, 3:49 pm

August 20th, 2009, 11:16 pm

I don't know, I can't seem to get the code to work.
Former Support Staff

Image
Reply

Matt Ryan
Joined: June 25th, 2009, 3:20 am

August 20th, 2009, 11:17 pm

posted your co-ordinates and that didn't work either.

[gmap=19]41.884228,-87.611943[/gmap]

Regards,

Matt.
Reply

comandercool123
Valued Contributor
Joined: January 26th, 2009, 3:49 pm

August 20th, 2009, 11:22 pm

I will contact ~FN~ to see if I can get the code to work.
Former Support Staff

Image
Reply

Matt Ryan
Joined: June 25th, 2009, 3:20 am

August 20th, 2009, 11:40 pm

Here is a copy of your HTML replacement

<iframe width="525" height="525" frameborder="1" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0"
  1. src="http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll={SIMPLETEXT}&z={NUMBER}&t=h&om=1&output=embed&s=AARTsJqzARj-Z8VnW5pkPMLMmZbqrJcYpw">
  2. </iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll={SIMPLETEXT}&z=14&t=h&om=1&source=embed" style="color:#DD6900;text-align:left" target="_blank">View Larger Map</a></small>

    For me, in Australia, maybe that should be:
    "http://maps.google.com.au/maps

    Regards,

    Matt.
Reply

comandercool123
Valued Contributor
Joined: January 26th, 2009, 3:49 pm

August 26th, 2009, 12:01 am

You may want to ask ~FN~ yourself, I will PM you his board link.
Former Support Staff

Image
Reply

ICE_MAN_FERRARI
7
Joined: April 10th, 2009, 9:35 pm

August 28th, 2009, 4:40 pm

Hi Mate Can You Show Me What You Would Have To Put Into The BB code for A Xat Chat Box
As I Have Been Trying To Get One On My Site For Ages The Xat Chat Box Code Is

<embed src="http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf" quality="high" width="640" height="480" name="chat" FlashVars="id=69322393" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://xat.com/update_flash.shtml" /><br><small><a target="_BLANK" href="http://xat.com/web_gear/?cb">Get your own Chat Box!</a> <a target="_BLANK" href="http://xat.com/web_gear/chat/go_large.p ... 322393">Go Large!</a></small><br>

and this is are site if you need it

http://www.racingline.freeforums.org/

Please Help Me !!!!!!

Thanks
Reply

comandercool123
Valued Contributor
Joined: January 26th, 2009, 3:49 pm

August 28th, 2009, 5:10 pm

Check your topic in the 3.0 forum please.
Former Support Staff

Image
Reply

Matt Ryan
Joined: June 25th, 2009, 3:20 am

August 29th, 2009, 12:25 am

comandercool123 wrote:You may want to ask ~FN~ yourself, I will PM you his board link.
Thanks for referring me to Forum Nut. I'm all sorted out now. :D


Regards,

Matt.
Reply

comandercool123
Valued Contributor
Joined: January 26th, 2009, 3:49 pm

August 29th, 2009, 12:30 am

No problem.
Former Support Staff

Image
Reply

tdyrden
1
Joined: September 14th, 2009, 9:33 pm

September 14th, 2009, 10:38 pm

i am still learning all about free forums. this is really cool. i am a webmaster so if anyone needs any technical help w/ their sites or forums i'd be glad to contribute to the community here.
Tyler
Webmaster
Replica Watches
Reply

adam987123
3
Joined: September 21st, 2009, 1:34 pm

September 21st, 2009, 1:37 pm

Once i made the BBCode how do I put the custom made BBCode tag in a post?
Yes im logged in as the admin!
Reply

User avatar
po$eydoNNN*
Support Team
Support Team
Joined: June 15th, 2008, 7:25 pm

September 21st, 2009, 3:51 pm

adam987123 wrote:Once i made the BBCode how do I put the custom made BBCode tag in a post?
Yes im logged in as the admin!
You will have to use the BBCode Usage you made in a post. For example [YourCustomBBCode][/YourCustomBBCode]
Posey
Support Staff

"I'm pretty sure there's a lot more to life than being really, really, ridiculously good looking. And I plan on finding out what that is.." - me

"The time Lichtenstein invaded Italy with an army of 80 soldiers and returned with 81. They actually made an Italian friend!" - source
Reply

adam987123
3
Joined: September 21st, 2009, 1:34 pm

September 21st, 2009, 4:14 pm

im very new to this.. can you give me step-by step instructions? so i made the BBCode but i dont know how to get it into the post! can you give me step-by step instructions?
Reply

User avatar
po$eydoNNN*
Support Team
Support Team
Joined: June 15th, 2008, 7:25 pm

September 21st, 2009, 6:51 pm

It would be best if you would create a support ticket, explaining the situtation and a screenshot of your BBCode (when you're editing it).

Regards
Posey
Support Staff

"I'm pretty sure there's a lot more to life than being really, really, ridiculously good looking. And I plan on finding out what that is.." - me

"The time Lichtenstein invaded Italy with an army of 80 soldiers and returned with 81. They actually made an Italian friend!" - source
Reply

george047
Joined: October 10th, 2009, 9:58 am

November 10th, 2009, 3:28 pm

can i get bb code for download box..........
Reply

User avatar
po$eydoNNN*
Support Team
Support Team
Joined: June 15th, 2008, 7:25 pm

November 10th, 2009, 4:16 pm

What download box do you mean? And do you have an embed code of one already?
Posey
Support Staff

"I'm pretty sure there's a lot more to life than being really, really, ridiculously good looking. And I plan on finding out what that is.." - me

"The time Lichtenstein invaded Italy with an army of 80 soldiers and returned with 81. They actually made an Italian friend!" - source
Reply

george047
Joined: October 10th, 2009, 9:58 am

November 11th, 2009, 2:42 pm

Image
Reply

User avatar
po$eydoNNN*
Support Team
Support Team
Joined: June 15th, 2008, 7:25 pm

November 11th, 2009, 6:34 pm

You'll have to find the HTML Replacement for such a box, otherwise I can not help you.
Posey
Support Staff

"I'm pretty sure there's a lot more to life than being really, really, ridiculously good looking. And I plan on finding out what that is.." - me

"The time Lichtenstein invaded Italy with an army of 80 soldiers and returned with 81. They actually made an Italian friend!" - source
Reply

Noorse
4
Joined: February 10th, 2010, 3:26 pm

February 10th, 2010, 3:31 pm

k, i have a problem placing a link. Normal links aren't a problem but this one...

The problem is the link i want to place has this part in it: [uid]
and that just isn't working with BBcode :p

What i want it to look like is (using google site instead of what i want):
KoTR_Noorse

what it looks like is:
=123877]KoTR_Noorse

code i'm using:

Code: Select all

[url=http://www.supremacy1914.com/index.php?id=59&tx_supgames_piUserPage[uid]=123877]KoTR_Noorse[/url]
how can you set up a link containing a [] part in BBcode?
Reply

Midori
1
Joined: April 15th, 2010, 5:11 am

April 15th, 2010, 5:17 am

ugh now im getting headache :?

I'm new with bbcode..

It would be nice if someone can teach me how to add this

Code: Select all

<a href="http://topofgames.com/index.php?do=votes&id=19239><img src="http://pics.livejournal.com/samaritanyn/pic/0006xbhs.gif"/></a>
Thnx in advance :)
Reply