#1 Free Forum Host






Post new topic Reply to topic   [ 4 posts ] 
No site configured at this address 
Author Message

Joined: Thu Jul 30, 2009 8:05 pm
Posts: 281
fDollar: 378 | Donate
Karma: 0
Post No site configured at this address
This message appears for some users using some browsers on some computers/OSs when using the URL for our forum:

"No site configured at this address."


The same users are able to locate the forum on some browsers but not others. One mentioned trouble with updated Firefox/Windows 7.

I have suggested emptying the browser cache, but the problem appears to persist.

Any suggestions?

Thanks.


Sat Sep 08, 2012 2:28 am
Profile
Valued Contributor
User avatar

Joined: Sun Sep 05, 2010 3:40 pm
Posts: 11,977
fDollar: 12302 | Donate
Karma: 87

Location: Hampshire, England
Post Re: No site configured at this address
Hello,
Is this issue still happening for them? Is there any similarity in their ISP?

_________________
John - Support Admin - Please do not PM staff for support, you will be ignored! Please post in the Support Forum. Thank you.
FreeForums.org Recovery Console Knowledge Base Terms of Service - Find us on: Facebook Twitter


Sun Sep 09, 2012 3:25 am
Profile WWW

Joined: Thu Jul 30, 2009 8:05 pm
Posts: 281
fDollar: 378 | Donate
Karma: 0
Post Re: No site configured at this address
Yes it is still happening.

You think this problem is due to our users' ISPs???

How so, and what do you suggest to do?


Sun Sep 09, 2012 10:25 pm
Profile
Valued Contributor
User avatar

Joined: Sun Sep 05, 2010 3:40 pm
Posts: 11,977
fDollar: 12302 | Donate
Karma: 87

Location: Hampshire, England
Post Re: No site configured at this address
Hello,
Well you say the members browser, operating system, computer etc. varies and they still have the problem. My initial thought was if they are all in the same area they may be going through the same ISP.

_________________
John - Support Admin - Please do not PM staff for support, you will be ignored! Please post in the Support Forum. Thank you.
FreeForums.org Recovery Console Knowledge Base Terms of Service - Find us on: Facebook Twitter


Sun Sep 09, 2012 11:59 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic   [ 4 posts ] 


Similar topics

Admin password lost and no access to that email address
Forum: General Support
Author: pablo fanque
Replies: 2

Please Update MY IP Address
Forum: General Support
Author: Quiltaholic
Replies: 3

**@** UT - Unreal Tournament - Site & Forums! **@**+UT99
Forum: Forum Promotion
Author: Hook
Replies: 29

Can I make someone else the site admin/owner ?
Forum: General Support
Author: Paul S
Replies: 3

Accidentally wiped out some forums on my site/ Back up?
Forum: General Support
Author: knucklesdaclown
Replies: 1

Top

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosted by © 2014 FreeForums.org | Create a free forum | Powered by phpBB
About FreeForums | Advertisers | Investors | Legal | Contact


Copyright © 2012 FreeForums.org All rights reserved.
Style by FreeForums.org.